Om je een beter beeld te geven van mijn werk in de afgelopen jaren is het vanaf maart 2019 mogelijk om reviews te maken en terug te lezen.
Ik zou het leuk vinden als je laat weten wat je ervaringen zijn!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Styling & Trends
Average rating:  
 19 reviews
by John& Tessa on Styling & Trends
interieurontwerp

Via vrienden zijn we bij Inge terecht gekomen. We moesten in een vroeg stadium voor ons nieuwbouwhuis de lichtpunten bepalen waar we zelf niet uit kwamen. Daarom hebben we Inge ingeschakeld om mee te denken over de indeling en lichtadvies. Blij dat we Inge hebben ingeschakeld. Nogmaals bedankt voor je creativiteit!

by Mischa en Jessica on Styling & Trends
Interieuradvies

Tijdens het maken van verbouwplannen voor onze woonkamer vonden wij het lastig om de juiste kleuren te bepalen. Hierdoor hebben wij de hulp van Inge ingeschakeld. Zij kwam met een verrassend advies met betrekking tot de kleur en indeling. Oplossingen waar wij zelf nooit op zouden zijn gekomen. De verbouwing gaan wij nu op korte termijn uitvoeren, geheel naar het idee van Inge.

Bedankt voor de mooie review. Het gaat echt heel mooi worden!

by marian koot on Styling & Trends
kleuradvies

Soms weet je het even niet meer in je eigen huis en vind je het fijn als iemand meekijkt. Inge kwam binnen en zag gelijk wat ik bedoelde. Ze kwam met een kleuradvies wat ik gelijk erg mooi vond. Het waren "mijn"kleuren maar ik durfde het misschien wel niet. Bedankt voor het zetje Inge. Wij kunnen weer genieten in ons huis.

by Ilse on Styling & Trends
Kleuradvies

Nogmaals bedankt voor de mooie kleuren en tips . Voor ons waardevolle tips waar we mee aan de slag kunnen.

by Marcel & Silvia on Styling & Trends
Interieurontwerp

Voor de inrichting van onze benedenverdieping na een flinke verbouwing, hebben we de hulp van Inge ingeschakeld. Inge heeft goed gekeken en geluisterd naar onze wensen en een compleet plan en moodboard gemaakt. De tijd tussen plan en uitvoering stond Inge altijd klaar als we even iets wilde toetsen of er wijzigingen waren. De samenwerking was heel prettig en ongedwongen. We zijn heel blij met het eindresultaat en de originele elementen die Inge ons voorgesteld heeft. Het zijn juist die kleine dingen die het tot een mooi en kloppend geheel maken! We kunnen de diensten van Inge van harte aanbevelen!

Bedankt voor de mooie review. En wat is het eindresultaat prachtig geworden! Veel geluk ermee

by Tamara & Dennis on Styling & Trends
Styling & Trends

Begin laatste kwartaal 2019 wordt ons nieuwbouwhuis opgeleverd. Een indeling maken, met kleuren en licht aan de slag en dat ook nog op elkaar afgestemd vanaf een plattegrond is een hele uitdaging. Voor Inge niet! Zij kwam met een mooi plan met daarin onze wensen verwerkt. Gaandeweg het proces hebben wij een enkele andere keuze gemaakt en ook daar bleef Inge bij betrokken. Ze leverde nieuwe input, we zijn nog een keer gaan zitten en hebben het plaatje compleet gemaakt. Wij kunnen niet wachten om straks te mogen genieten van de begane verdieping.

Bedankt voor jullie mooie review

by Rik & Marielle on Styling & Trends
advies

We kennen Inge al een paar jaar omdat ze de vrouw van onze collega is. We wisten eerst nog niet hoe goed ze in haar vak is 🙂 Maar nu weten we beter!
We hebben een vakantiehuis in Limburg en na 8 jaar verhuur wilden wij onze woonkamer restylen naar onze eigen smaak en voor eigen gebruik. Ze luistert heel goed naar je wensen en komt met verrassende ideeën waar we zelf niet snel op zouden komen maar wel helemaal onze smaak is.
Vooral het kleuradvies en de materialen is erg leuk en we zijn heel blij met de uitkomst!
Super bedankt Inge en we raden het anderen zeker aan om eens een keer met jouw te praten en te kijken wat voor ideeën jij aan hun kan geven.

Bedankt voor de mooie review. Nu lekker volop zelf genieten van jullie vakantiehuis.

by Marja on Styling & Trends
woonkamer

Al heel lang wilde ik onze woonkamer compleet anders maar ik wist niet goed hoe ik daar een mooi geheel van kon maken. Na lang twijfelen en info opzoeken op internet ben ik bij Inge uitgekomen en heb haar uitgenodigd voor een kennismaking. Inge had direct al een aantal mooie ideeën die aansloten bij de dingen die ik zou willen. Dit gaf mij een goed gevoel om haar een compleet advies te laten geven. We zijn nu een paar maanden verder en de basis is inmiddels klaar. Het is echt zo mooi geworden, dat had ik zelf niet zo bij elkaar kunnen bedenken. Nu moeten we alleen nog even tijd maken voor de laatste puntjes. Inge hartelijk bedankt voor je prachtige ontwerp.

Bedankt voor de mooie review. Het ziet er nu al erg mooi uit.
Veel plezier met jullie nieuw ingerichte woonkamer

by Thom en Karin on Styling & Trends
Interieurontwerp

We hebben een nieuwbouw appartement gekocht in 2018 en deze wordt het laatste kwartaal 2019 opgeleverd. Omdat we het interieur en de indeling van de woonkamer/keuken vanaf het begin goed wilden aanpakken hebben we via internet Inge Jongste gevonden. Met haar een afspraak gemaakt en onze woonwensen kenbaar gemaakt. Ze heeft toen een mooi moodboard gemaakt die meteen een goede indruk gaf hoe het zou kunnen gaan worden. We zijn meteen met haar advies aan de slag gegaan. Inmiddels hebben we de meubels uitgezocht en besteld en ook de schilder in stelling gebracht die de muren een kleurtje gaat geven als we de sleutel van ons appartement hebben. Zo fijn dat we Inge altijd konden lastigvallen als we weer eens twijfelden over een keuze die we moesten maken 🙂
We kunnen niet wachten totdat we in ons nieuwe appartement zitten!
Dank je wel, Inge!

Bedankt voor jullie mooie review. Nog even geduld en dan kunnen jullie gaan genieten van al het moois.

by Richard en Gonnie on Styling & Trends
Interieuradvies woonkamer

Na 12 jaar was ons interieur aan vernieuwing toe! Maar waar moesten we beginnen....welke kleuren? Wat is een praktische indeling? Een hoekbank of twee losse banken? Kortom, wij kwamen er niet uit. In een adviesgesprek met Inge hebben we alle wensen op tafel gelegd. Inge heeft er een prachtig moodboard van gemaakt en zo konden we aan de slag. Soms best spannend hoe het zou gaan worden. Twijfelen, weer even contacten met Inge en toch gewoon doen! Het eindresultaat is inmiddels in zicht en wij zijn super blij met onze nieuwe woonkamer!! Het was erg fijn om tussendoor nog met vragen bij Inge terecht te kunnen. Of ze toch nog even mee wilde kijken naar het stofje voor op de bank of naar de kleur van de raambekleding. Echt top, bedankt Inge!

Graag gedaan! Bedankt voor de mooie review

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»