Om je een beter beeld te geven van mijn werk in de afgelopen jaren is het vanaf maart 2019 mogelijk om reviews te maken en terug te lezen.
Ik zou het leuk vinden als je laat weten wat je ervaringen zijn!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Styling & Trends
Average rating:  
 11 reviews
by Thom en Karin on Styling & Trends
Interieurontwerp

We hebben een nieuwbouw appartement gekocht in 2018 en deze wordt het laatste kwartaal 2019 opgeleverd. Omdat we het interieur en de indeling van de woonkamer/keuken vanaf het begin goed wilden aanpakken hebben we via internet Inge Jongste gevonden. Met haar een afspraak gemaakt en onze woonwensen kenbaar gemaakt. Ze heeft toen een mooi moodboard gemaakt die meteen een goede indruk gaf hoe het zou kunnen gaan worden. We zijn meteen met haar advies aan de slag gegaan. Inmiddels hebben we de meubels uitgezocht en besteld en ook de schilder in stelling gebracht die de muren een kleurtje gaat geven als we de sleutel van ons appartement hebben. Zo fijn dat we Inge altijd konden lastigvallen als we weer eens twijfelden over een keuze die we moesten maken 🙂
We kunnen niet wachten totdat we in ons nieuwe appartement zitten!
Dank je wel, Inge!

Bedankt voor jullie mooie review. Nog even geduld en dan kunnen jullie gaan genieten van al het moois.

by Richard en Gonnie on Styling & Trends
Interieuradvies woonkamer

Na 12 jaar was ons interieur aan vernieuwing toe! Maar waar moesten we beginnen....welke kleuren? Wat is een praktische indeling? Een hoekbank of twee losse banken? Kortom, wij kwamen er niet uit. In een adviesgesprek met Inge hebben we alle wensen op tafel gelegd. Inge heeft er een prachtig moodboard van gemaakt en zo konden we aan de slag. Soms best spannend hoe het zou gaan worden. Twijfelen, weer even contacten met Inge en toch gewoon doen! Het eindresultaat is inmiddels in zicht en wij zijn super blij met onze nieuwe woonkamer!! Het was erg fijn om tussendoor nog met vragen bij Inge terecht te kunnen. Of ze toch nog even mee wilde kijken naar het stofje voor op de bank of naar de kleur van de raambekleding. Echt top, bedankt Inge!

Graag gedaan! Bedankt voor de mooie review

by Peter en Renate on Styling & Trends
inrichting en styling

Wij hebben een mooie en grote woonkamer met veel ramen. Erg fijn maar lastig om in te richten. Daar komt bij dat wij ook nog een piano en klassiek orgel in huis hebben die we eigenlijk (in onze gedachte) maar op een plaats in de woonkamer kunnen neer zetten. Zelf wilden we het wel anders maar wisten niet hoe dus het besluit genomen om iemand te raadplegen die daar kijk op heeft. Na 2 stylisten c.q. binnenhuisarchitecten die ook niet verder kwamen dan onze gedachten in contact gekomen met Inge Jongste. Al bij het intake gesprek hadden wij een heel prettig gevoel en niet onterecht, zo bleek. Haar idee voor onze inrichting van de woonkamer was zeer creatief en in overeenstemming met onze wensen en ideeën. Goed advies over het soort meubels, kleuren en andere details. Het fijne van Inge is dat zij gedurende het hele proces beschikbaar is om advies te geven en je te ondersteunen. Het resultaat is een wow effect bij ons en iedereen die op visite komt. Complimenten Inge en heel erg bedankt!

Bedankt voor jullie mooie review!! Ik kom snel langs om het eindresultaat te bewonderen

by Rick en Tessa on Styling & Trends
Interieurontwerp

Het is alweer even geleden dat je voor ons een ontwerp hebt gemaakt voor onze woonkamer. We hadden een paar wensen; warmte, gezelligheid en een mooie eenheid.
En dat is gelukt! We zijn nog steeds heel blij met onze woonkamer en genieten er nog steeds elke dag van.

Bedankt voor de mooie review

by Elise & Ruben on Styling & Trends
Nieuw interieur woonkamer

Wij hadden een nieuw huis gekocht en wilden het direct goed aanpakken met nieuwe meubels, goede indeling en nieuwe kleuren in de woonkamer. Met het doel dat alles als 1 geheel bij elkaar zou passen. Plus eens durven kiezen voor een andere kleur en kijk op zaken waar je zelf niet bij stilstaat. Inge luistert goed naar je wensen en pakt het geheel aan van vloer tot lampje en tot goede praktische indeling en dat alles binnen jouw budget. Wij zijn er (nog steeds) heel erg blij mee.

Bedankt voor jullie mooie review!

by Bert en Lida Storm on Styling & Trends
Interieurontwerp woonkamer

12 jaar geleden kochten we onze woning in een nieuwbouwwijk in 's-Gravenzande. Een heerlijke drive-in woning met de woonkamer op de eerste etage. Leuk, maar met een woonkamer en keuken in de vorm van een U best lastig in te delen. Na 12 jaar waren de muren aan een verfje toe en dachten wij dat het verstandig was om direct iemand mee te laten denken met verstand van zaken, zodat we de kamer wat practischer konden inrichten. Via Binnen Tebbenhof kwamen we bij Inge terecht. Na een leuk intakegesprek kwam Inge met een tekening waar we direct een goed gevoel bij hadden. We moesten wel aan de slag, want de hele woonkamer ging op de schop.
Uiteindelijk was het resultaat fantastisch. Door een andere inrichting van de woonkamer hebben we veel meer ruimte gekregen en een veel ruimer ogende kamer. Ook de kleurcombinaties zijn erg mooi.
Inge, hartelijk bedankt!

Hi Bert en Lida, bedankt voor de mooie woorden! Geniet van jullie mooie woonkamer.

by Kirsten on Styling & Trends

Ik had een paar ideetjes voor de renovatie van onze woonkamer. Dit paste echter totaal niet bij elkaar. Na het flitsadvies van Inge werd ik super enthousiast van alle ideeen en adviezen. Inge liet gelijk concrete voorbeelden en kleuren zien. Vol inspiratie heb ik het vervolgens uitgewerkt. Ook na het flitsadvies kon ik terecht bij Inge als ik nog een vraag had of advies nodig had. Met als eindresultaat een super mooie, sfeervolle woonkamer!

Hi Kirsten, bedankt voor je mooie review.

by Maarten en Marja Boon on Styling & Trends
interieurontwerp woonkamer

Vorig jaar augustus hadden we het plan onze ruime woonkamer een metamorfose te geven. Maar hoe pak je dit aan?? Op zoek naar interieuradvies kwamen we bij Inge terecht. Na een intakegesprek merkten we al dat het helemaal goed zou komen. Inge luisterde goed naar onze wensen (een warme, gezellige woonkamer met andere meubels en kleurgebruik) en maakte vervolgens een mooi gedetailleerd interieurplan. Hierin werd o.a. een grote wanddecoratie opgenomen, ècht een eyecatcher. De muren kregen een warme kleur en ook de kozijnen werden aangepast qua kleur. De keuze van de meubels sprak ons aan en wij gingen vervolgens met het plan aan de slag. Tijdens dit hele proces konden we àltijd bij Inge terecht met vragen en/of advies. Ze bleef er bij betrokken en nam daar de tijd voor. We genieten èlke dag weer van onze geheel vernieuwde warme en sfeervolle woonkamer en zijn er superblij mee. We krijgen nog steeds complimenten over het resultaat, alle credits naar jou Inge! Nogmaals erg bedankt!

Bedankt voor de mooie review!!

by Martijn, Barbara, Max en Jill on Styling & Trends
Over de styling van onze mooie woonkamer

Bijna 3 jaar geleden hebben wij de hulp ingeschakeld van Inge van Styling en Trends. Wat begon met het inwinnen van informatie over de verlichting van onze woonkamer eindigde in een totale metamorfose. Strakke muren, een mooi meubel, nieuwe meubels en een fotowand. Alles in overleg met Inge. Zij bracht ons weer in contact met een stukadoor en een meubelmaker. Samen zijn we op pad geweest voor meubels, kleuren verf en accessoires. Veel van de verbouwing heeft plaatsgevonden tijdens onze vakantie zodat we niet te lang in de rommel hebben gezeten. Het eindresultaat is geweldig en we zijn er nog steeds super blij!! Nogmaals super bedankt!

Leuk om te horen! Bedankt voor je mooie review

by Hanneke on Styling & Trends
Interieurontwerp

We zochten hulp om de juiste warmte en gezelligheid in het interieur te krijgen in ons nieuwbouwhuis en hebben daarom Inge ingeschakeld. Het mooie moodboard, de indeling en kleurkeuze hebben ons geholpen om de juiste keuzes te maken.

Hi Hanneke, bedankt voor je mooie review!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»