Om je een beter beeld te geven van mijn werk in de afgelopen jaren is het vanaf maart 2019 mogelijk om reviews te maken en terug te lezen.
Ik zou het leuk vinden als je laat weten wat je ervaringen zijn!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Styling & Trends
Average rating:  
 6 reviews
by Bert en Lida Storm on Styling & Trends
Interieurontwerp woonkamer

12 jaar geleden kochten we onze woning in een nieuwbouwwijk in 's-Gravenzande. Een heerlijke drive-in woning met de woonkamer op de eerste etage. Leuk, maar met een woonkamer en keuken in de vorm van een U best lastig in te delen. Na 12 jaar waren de muren aan een verfje toe en dachten wij dat het verstandig was om direct iemand mee te laten denken met verstand van zaken, zodat we de kamer wat practischer konden inrichten. Via Binnen Tebbenhof kwamen we bij Inge terecht. Na een leuk intakegesprek kwam Inge met een tekening waar we direct een goed gevoel bij hadden. We moesten wel aan de slag, want de hele woonkamer ging op de schop.
Uiteindelijk was het resultaat fantastisch. Door een andere inrichting van de woonkamer hebben we veel meer ruimte gekregen en een veel ruimer ogende kamer. Ook de kleurcombinaties zijn erg mooi.
Inge, hartelijk bedankt!

Hi Bert en Lida, bedankt voor de mooie woorden! Geniet van jullie mooie woonkamer.

by Kirsten on Styling & Trends

Ik had een paar ideetjes voor de renovatie van onze woonkamer. Dit paste echter totaal niet bij elkaar. Na het flitsadvies van Inge werd ik super enthousiast van alle ideeen en adviezen. Inge liet gelijk concrete voorbeelden en kleuren zien. Vol inspiratie heb ik het vervolgens uitgewerkt. Ook na het flitsadvies kon ik terecht bij Inge als ik nog een vraag had of advies nodig had. Met als eindresultaat een super mooie, sfeervolle woonkamer!

Hi Kirsten, bedankt voor je mooie review.

by Maarten en Marja Boon on Styling & Trends
interieurontwerp woonkamer

Vorig jaar augustus hadden we het plan onze ruime woonkamer een metamorfose te geven. Maar hoe pak je dit aan?? Op zoek naar interieuradvies kwamen we bij Inge terecht. Na een intakegesprek merkten we al dat het helemaal goed zou komen. Inge luisterde goed naar onze wensen (een warme, gezellige woonkamer met andere meubels en kleurgebruik) en maakte vervolgens een mooi gedetailleerd interieurplan. Hierin werd o.a. een grote wanddecoratie opgenomen, ècht een eyecatcher. De muren kregen een warme kleur en ook de kozijnen werden aangepast qua kleur. De keuze van de meubels sprak ons aan en wij gingen vervolgens met het plan aan de slag. Tijdens dit hele proces konden we àltijd bij Inge terecht met vragen en/of advies. Ze bleef er bij betrokken en nam daar de tijd voor. We genieten èlke dag weer van onze geheel vernieuwde warme en sfeervolle woonkamer en zijn er superblij mee. We krijgen nog steeds complimenten over het resultaat, alle credits naar jou Inge! Nogmaals erg bedankt!

Bedankt voor de mooie review!!

by Martijn, Barbara, Max en Jill on Styling & Trends
Over de styling van onze mooie woonkamer

Bijna 3 jaar geleden hebben wij de hulp ingeschakeld van Inge van Styling en Trends. Wat begon met het inwinnen van informatie over de verlichting van onze woonkamer eindigde in een totale metamorfose. Strakke muren, een mooi meubel, nieuwe meubels en een fotowand. Alles in overleg met Inge. Zij bracht ons weer in contact met een stukadoor en een meubelmaker. Samen zijn we op pad geweest voor meubels, kleuren verf en accessoires. Veel van de verbouwing heeft plaatsgevonden tijdens onze vakantie zodat we niet te lang in de rommel hebben gezeten. Het eindresultaat is geweldig en we zijn er nog steeds super blij!! Nogmaals super bedankt!

Leuk om te horen! Bedankt voor je mooie review

by Hanneke on Styling & Trends
Interieurontwerp

We zochten hulp om de juiste warmte en gezelligheid in het interieur te krijgen in ons nieuwbouwhuis en hebben daarom Inge ingeschakeld. Het mooie moodboard, de indeling en kleurkeuze hebben ons geholpen om de juiste keuzes te maken.

Hi Hanneke, bedankt voor je mooie review!

by Robin on Styling & Trends
Flitsadvies

We liepen vast op kleurgebruik en we zochten bevestiging of we op de goede weg zaten.
Via vrienden kwamen bij Inge terecht. We hadden voldoende aan een flitsadvies.
Ze kwam met leuke en verrassende ideeën, welke we ook hebben uitgevoerd.
We zijn blij met het eindresultaat. Inge, nogmaals bedankt!

Bedankt voor je mooie review. Altijd leuk wat we kunnen bereiken met een flitsadvies.