Tarieven

Kennismakingsgesprek

Tijdens een vrijblijvend gesprek maken we kennis, bespreken we jouw woonvragen en leg ik uit wat mijn werkwijze is.

Gratis

Actievoordeel

Verdien je interieurontwerp of interieuradvies terug met de speciale kortingspas!
Bij afname van een interieuradvies of interieurontwerp ontvang je deze kortingspas waarmee je twee maanden lang 10% korting krijgt op het gehele assortiment van Otak en Multimate in ‘s-Gravenzande.
Mocht je vragen hebben over deze speciale actie, neem gerust contact op.

 

Kleuradvies

Met het kleuradvies aan huis help ik je bij het vinden van de kleurstelling die het beste bij jouw interieur past. Op basis van een intakegesprek, de beoordeling van de ruimte en het bepalen van jouw kleurvoorkeuren ontvang eje een persoonlijk kleuradvies met bijbehorende kleurnummers.

Bij de prijs van het kleuradvies is uitgegaan van 1 vertrek.
Voor ieder volgend vertrek geldt een meerprijs van € 35,- per vertrek.

€85,-

Flitsadvies

Voor dit interieuradvies kom ik bij je aan huis om direct een aantal concrete woonvragen voor je te beantwoorden zodat jij snel verder kunt met de inrichting van je woning.

Bij de prijs van het flitsadvies is uitgegaan van 1 vertrek.
Voor ieder volgend vertrek geldt een meerprijs van € 35,- per vertrek.

€85,-

Interieuradvies

Met relatief kleine aanpassingen een groot effect bereiken?
Met het hands-on interieuradvies kom ik bij je thuis en gaan we direct samen aan de slag!
Op basis van een inventarisatie van je wensen, de ruimte en de gewenste sfeer geven we in een dagdeel jouw interieur een boost.

€225,-

Interieurontwerp

Sta je op het punt om te verhuizen of om je interieur opnieuw in te richten?
Werk dan vanuit een totaalplan zodat je teleurstellingen en miskopen voorkomt. Het interieurontwerp van Styling & Trends is de uitkomst. We beginnen met een intakegesprek om je woonwensen en voorkeuren te bepalen. Dit vertaal ik in een persoonlijk interieurontwerp bestaande uit:

  • Moodboard met sfeerimpressie
  • Plattegrond met indeling
  • Lichtadvies
  • Kleuradvies
  • Overzicht van gebruikte materialen

€495,-

Shopsupport

Wil je zeker weten dat de meubelen, accessoires en materialen goed op elkaar afgestemd zijn en passen in jouw interieurplan? Met shopsupport help ik je om de juiste meubelen en accessoires te vinden.

€295,-

Interieurprojecten

Voor ontwerp en realisatie van interieurprojecten kun je ook bij Styling&trends terecht. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken en indien gewenst vrijblijvend een offerte op maat te ontvangen.

Offerte

Fotografie & Fotostyling

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden daarom is een goede fotoreportage van essentieel belang. Met kleine aanpassingen kan je al een groots effect met bereiken.
Om tot optimale foto’s te komen, wordt de fotografie gecombineerd met fotostyling.
Geen maximum aantal foto’s en inclusief fotobewerking.

€185,-

“Doe- het –zelf” verkoopstyling

Wil je je huis optimaal presenteren om de beste prijs te krijgen. Met adviesrapport kom ik bij je thuis om het huis te bekijken aan de hand daarvan krijg je een persoonlijk adviesrapport om vervolgens zelf aan de slag te gaan om je huis verkoopklaar te maken.

€125,-

Verkoopstyling

Aangezien elk huis uniek is en zijn eigen aanpak nodig heeft kom ik gratis langs voor een intake gesprek en aan de hand van het bezoek offreer ik advies op maat.

Offerte

2D&3D Plattegronden

Plattegronden zijn belangrijk bij de presentatie van je woning. Zowel op de website van de makelaar als bijvoorbeeld Funda. Ze geven de potentiële koper een goed overzicht van de woning. Door naast de 2D plattegrond ook gebruik te maken van 3D plattegronden kan de kijker als het ware al door je huis heen wandelen. Op deze manier onderscheidt je je woning en trek je meer kijkers.

€49,-

Digitale restyling

Met digitale restyling kan je eenvoudig online of geprint de mogelijkheden van je woning laten zien, zonder de kosten van een nieuwe inrichting of ingrijpende verbouwing. Het kan kijkers net dat zetje geven om toch voor je huis te kiezen.

€125,-

Meubelverhuur

Een leegstaande woning verkopen is niet eenvoudig om te verkopen.
Met meubelverhuur bereik je snel resultaat de potentiele kopers kunnen beter de ruimtes goed beoordelen.
Wil je je woning optimaal presenteren? Neem dan contact op om de mogelijkheden en indien gewenst een offerte op maat te ontvangen.

Offerte

Genoemde bedragen zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten t/m. 25 km.